31.12.2011

NYTTÅRSAFTEN 2011

I dag er det nyttårsaften og vi skal feire den store dagen i Hemsedal hvor vi har vært siden 3 juledag. Jeg skal ha på meg denne vintage paljettkjolen kjøpt i København og min favoritt clutch fra YSL. GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN

24.12.2011

23.12.2011

NO PEEKING UNTIL CHRISTMAS



Jeg kjøpte disse søte til og fra lappene på Nest på Majorstua, en liten butikk med interiør, cupcakes og masse annet gøy. Absolutt verdt et besøk! 

22.12.2011

HOME SWEET HOME



 Vi er hjemme etter 6 fantastiske uker i LA, og det er ganske så koselig i tilegg er det snø!! Jakke kjøpt på Natasja i Trondheim fra Yvessalomon, genser, skjorte og sløyfe fra Ganni, bukser fra rag and bone, og sko fra Ganni.

20.12.2011

OUTFIT


I går hadde vi siste hele dagen i LA og jeg har på meg min nye blogghatt;) 
Cape og singlett fra Hofmann, skjørt fra Zara, hatt og sko fra BCBG, smykke fra Gina Tricot og veske fra Mulberry. 

NYE ISABEL MARANT



Jeg har siklet på disse pumpsene fra Isabel Marant en stund og i går var jeg så heldig å finne de på salg på Barneys New York.! De hadde kun 1 par igjen og det var i min størrelse:) 

18.12.2011

KNALLBLÅ JEANS




 Jeans fra rag & bone, topp fra H&M, jakke fra Zara, veske fra Chanel, sko fra Ganni og div armånd fra LA. 

17.12.2011

HANNELI + rag & bone













Jeg syns disse bidene av Hanneli for rag & bone er så fine. Jeg har kjøpt meg to rag & bone jeans på turen og det er noen av de beste jeansene jeg har hatt. Flere bilder finner du her 

16.12.2011

TORSDAG


 

Nå skal vi ut å spise middag på mitt favorittsted i LA, Chateau Marmont. Det er alltid veldig god stemning der og du er garntert å se noen spennede mennesker, sist var blandt annet Kate Bosworth og Jared Leto der.
Genser fra Alternative, bukser fra Rag and Bone, pumps fra Zara, øredobber fra Bik Bok, armbånd fra Mono and me og veske fra Celine.

NYTT HÅR

Vi snublet borti denne fantastiske frisørsalongen i Silverlake og eieren selv hadde ledig time til meg. Jeg tror jeg aldri har vært så fornøyd, får vondt av å se hvordan jeg så ut før.

Før og etter!!

13.12.2011

ABBOT KINNEY

Tilbake i LA!
 Vi har tilbragt dagen i Abbot Kinney, et området med masse småbutikker, vintage og verdens koseligste restauranter, minner meg om Marais i Paris. I tillegg har de tidenes beste kaffebar her, Intelligentsia
Antrekk: kjole og sko fra Ganni, armånd fra Saks fifth avenue og indianerambånd kjøpt i Yosemite, skjerf fra Fred Segal og jakke fra Zara.