28.02.2012

MANGO LOVE

Jeg har ønsket meg denne genseren fra Mango sin Kate Moss kolleksjon siden jeg så den for flere måneder siden. Når jeg gikk forbi Mango i dag sto den i vinduet og ventet på meg:) De fikk den i går og det var kun 2 stk igjen, og det beste av alt, den kostet bare 199,-. 

27.02.2012

HOFMANN COPENHAGEN FAVORITTER

ELIN KLING’S HOME

En av mine favoritt bloggere er Elin Kling, og når jeg kom over disse bildene fra hennes leilighet på en blogg i går ble jeg nødt til å dele de med dere. Bildene er tatt for 1 år siden så de fleste har sikkert sett de, men man tåler kanskje å se de en gang til. Vil ha gulvet! 
Bildene hentet fra thenorthelevation.

BIRDS new in

Fant denne søte kjolen på Zara her om dagen, og den fikk bli med meg hjem. Jeg må si meg litt skuffet over å våkne opp til snøvær, nå som våren hadde kommet og jeg snart kunne kaste strømpebuksene!

26.02.2012

VÅR I STUA

Jeg blir så glad av det fine været som har vært de siste dagene og jeg liker å tro at vinteren er over, jeg har derfor fyllt leiligheten med fine vårblomster.
 

PERFEKT SØNDAG

Blir så utrolig glad av dager som dette, strålende sol, tur på Bygdøy og den beste smoothien fra Smoothie Xchange. Nå skal resten av dagen nytes hjemme i sofaen:)

25.02.2012

YSL CRUISE 2012: A DAY IN CANNES


TEA TIME

Det danske interiør merket by nord  som er mest kjent for sine dyreprint puter har nå lansert en nydelig te i 3 forskjellige smaker. Jeg var så heldig å få 2 smaker av min venninne Gry til jul. Min favoritt akkurat nå er white energy tea, den er bare så god, i tillegg til at den ser veldig fin ut der den står på kjøkkenbenken.

24.02.2012

FREDAGENS OUTFIT

På vei til jobb, det er sol og det er fredag!! HAPPY FRIDAY
Bukser fra Rag & Bone, genser fra Zara, skjorte og sko fra Ganni, Cape fra Ralph Lauren, solbriller fra Linda Farrow og armbånd fra Mono & me. 

23.02.2012

MONO & ME

Mono & Me har kommet med noen super fine nyheter, blandt annet dette fine stjernearmbåndet som kommer i 9 forskjellige farger. 

22.02.2012

NAIL CANDY

Jeg er veldig glad i neglelakker og får adri nok, siste tilskudd i samlingen er Neglelakken Manucure Couture fra YSL. Disse kommer i sett med to farger og en spiss børste, så du enkelt kan legge to farger sammen som et fargerikt alternativ til fransk manikyr.

DAGENS OUTFIT

Genser fra Ganni, skjørt fra Alexander Wang, sko fra Ganni og Armbånd fra Mono & Me + London Manor

20.02.2012

STELLA MCCARTNEY

Stella McCartney droppet den tradisjonelle visningen av sin høst 12 kolleksjon under London Fashion Week, og arrangerte heller tidenes visning med middag, jazz og danseshow. Lenger ned i innlegget kan du få en liten filmsnutt fra middagen.
Kolleksjonen ser helt FANTASTISK ut, elsker kjolene over!!
Her kan du få en liten filmsnutt fra middagen
Bilder fra Nytimes, fashionologie og Vogue

MANDAG

På vei til jobb, og jeg har lånt denne super fine fuskepelsen fra Nina Jarebrink sin høst 2012 kolleksjon. Den er så fin, og elsker skinnbelte med dusk som følger med. Gleder meg til få meg min egen når den kommer i butikk i august. 
Skjørt og genser fra Ganni, jakke fra Nina Jarebrink, veske fra Celine og sko fra Chanel

19.02.2012

BOHO BAGS

Jeg fant disse fine veskene fra JADEtribe når jeg var i LA, jeg fikk aldri kjøpt meg en, men jeg har forsatt muligheten på deres nettbutikk som du finner her