28.04.2012

MINT AND DOTS

Jeg er i fantastiske New York med min søster, og vi har det helt topp! 
Vi har brukt hele dagen Soho, hvor jeg har vandret stolt rundt med mine nye prikkete jeans fra Current Elliott.
Jeans; Current Elliott, jakke; Wilfred, topp; H&M

26.04.2012

ELLA

Før jobb i dag møtte jeg min venninne Elisabeth for kaffe, og hun hadde den fineste vesken. Jeg falt også helt for hennes smykker fra Maria Black, som er et merke man bør merke seg. Jeg var å smugtittet på hele kolleksjonen deres i dag, og den er helt fantastisk. 

23.04.2012

AQUAZZURA dream shoes

Jeg oppdaget dette super fine skomerket Aquazzura, på Elin Kling sin blogg her om dagen, gud så fine sko! 
I want them all! 

Det er Firenze baserte Edgardo Osorio som er designeren bak merket. Han har tidligere jobbet for Roberto Cavalli, Salvatore Ferragamo, René Caovilla med fler. Han lager luxuriøse sko til en fornuftig pris, til damer i alle aldre, bedre kan det ikke bli!!! Vil du lese mer om merket kan du gå inn her. 
Bilder fra aquazzura.com

22.04.2012

SKJERF FAVORITT

Når jeg var i LA fant jeg noen skatter jeg virkelig angrer på jeg ikke kjøpte fler av, som dette skjerfet fra Fred Segal. De hadde mange ulike farger og kvaliteter, og det kostet i underkant av 200kr.

NOLA I STAVANGER

En av butikkene jeg har besøkt på min sør- og vestlands tur er Nola i Stavanger, den er bare så fin. De har en super fin miks av interiør og klær, med merker som Ganni, Hay, Veronica B Vallenes, Dagmar, Wood Wood, Won Hundred, Arne Jacobsen+++  Du kan lese mer om butikken på deres fine blogg her. 

21.04.2012

TRAINING DAY

Denne serien med modellen Linda Vojtova for Marie Claire, er bare helt stunning! Jeg skulle gjerne hatt vesten fra første bildet.  

Bilder hentet fra Marie Claire US Mai 2012

VEST

Vest; Ganni, skjerf; Fred Segal, genser; Ganni, skinnbukser; Hofmann Copenhagen

18.04.2012

GOODIES FRA H&M


Høysommer kolleksjonen til H&M er utrolig fin, og jeg ønsker meg spesielt disse to godsakene. Jeg håper de snart kommer i butikk, noen som vet? 

16.04.2012

DAGENS OUTFIT

Genser, jakke og bukse; Ganni, veske; Celine, sko; Ganni

SNEAKERS

Da jeg har innsett at jeg må vente til neste sesong med å få meg sneakersene til Isabel Marant, har jeg startet letingen etter et godt alternativ. På Topshop i Køvenhavn snublet jeg over disse som absolutt kan være de perfekte,  de finnes i beige og sort. Men min uflaks hadde de selvfølgelig ikke min størrelse, men jeg får krysse fingrene for at jeg finner de i NY.

15.04.2012

BILDEDRYSS GANNI KOLLEKSJONSMØTE

Inspirasjonsboard for kolleksjonen
En av favorittene fra kolleksjonen er denne lilla genseren, ble derfor nødt til å låne den med meg til København! 
Antrekk; alt fra Ganni