29.06.2012

FERIE

Jeg har tatt ferie og våknet i dag opp på Hvar i Kroatia til 32 grader. Her er det så fint!
Det er begrenset med nett her, så jeg kan ikke love så mye oppdatering men noe skal det bli! Happy friday!!

27.06.2012

OVERRASKELSE I POSTEN

Ble så glad når åpnet pakken jeg fikk fra Mono & Me i dag, der lå det en liten gav til meg. Dette super fine armbåndet med gull som det kun er produsert noen få av. Liknende ambånd finnes i sølv, blank sølv og gull i butikk.

TIRSDAG

Topp; Ganni/ Jakke; Whyred/ Skjørt; Ganni/ Skjørt; Ganni/ Smykke; Cubus

FINESTE SMYKKET

Jeg er så fornøyd med mitt nye smykke som jeg var så heldig å få i goodiebagen på Elle festen. Det kommer inn på Cubus om en liten stund.

SUMMERBIRD

Jeg måtte innom Summerbird butikken når jeg var i København sist uke. Der hadde de den absolutt beste isen jeg noen gang har smakt! Først dyppet de en bringebær is i flytende mørk sjokolade og deretter i bringebær biter og nøtter. Om du skal tl København og vil smake finner du butikken i Østergade 9. Du finner også den nydeligste sjokoladen, og annet søtt og godt. 

25.06.2012

BURSDAG OG ELLE FEST

På torsdag var jeg i bursdag til en av mine beste venninner Marte og Elle fest på den Franske ambassaden. Det var en helt fantastisk dag og kveld! 
Antrekk; Skjørt; Stella McCartney/ topp; H&M/ pumps; Ganni/ veske; YSL 

21.06.2012

ELLE FEST....

I kveld er det Elle fest, og det pleier alltid å være super gøy så jeg gleder meg veldig. Jeg har vært så usikker på hva jeg skal ha på, tror det blir en kjole fra Hofmann eller et skjørt jeg kjøpte i København. Under ser du bildet fra i fjor, hvor jeg hadde på meg en lys rosa buksedress fra Ganni. 

20.06.2012

KØBENHAVN DAG 2

I går hadde jeg en fridag i København og den gikk med til bare kos med Mamma som var med, og bittelitt shopping. Salget startet på mandag, så jeg fant meg selvfølgelig noen skatter selvom jeg absolutt ikke skulle kjøpe noe!

Jakke; Zara/ Topp; Isabel Marant/ Skjørt; Ganni/ Joggesko; Nike

EN DAG MED HOFMANN COPENHAGEN

I dag har jeg vært på møte i den fineste leiligheten til Heidi Hofmann, som står bak Hofmann Copenhagen som jeg har agentur på. Vi gikk gjennom en del av vår/sommer 13 kolleksjonen og gud dette blir en FIN sommer! Jeg kan som dere sikkert skjønner ikke vise dere så mange bilder av selveste kolleksjonen ennå, men jeg fikk lov til å legge ut en liten smakebit! 

19.06.2012

YESTERDAYS

Jeg skal ikke skryte av bra bildekvalitet på disse bildene men bedre enn ingenting;) Jeg er i København om dagen, og i går var det møte med Ganni, litt shopping og en nydelig middag med mamma på Nimb Brasseri på Nimb Hotel inne på Tivoli. Skal du til København må du ta en tur dit! 

 Collegegenser; H&M/ Singlett; Ganni/ Smykke; H&M/ Bukser; Current Elliott/
 Sneakers; Isabel marant/ veske; Celine

MANDAG MED GANNI

I går var jeg på møte med Ganni for å få en liten smakebit på den nye vår/sommer kolleksjonen som kommer i butikk i januar. Gud det er den fineste kolleksjonen jeg har sett. Det blir så gøy å åpne Ganni butikk i Oslo, og kunne fylle opp med alle disse skattene. 
Jeg kan desverre ikke vise så mange bilder men en liten smakebit kan dere få. 
Fine Katrine en av designerne

17.06.2012

NEW IN; ETOILE

I går fant jeg den perfekte sommerkjolen fra Isabel Marant Etoile på Benedikte Ferner, den skal få lufte seg i Kroatia neste uke:)

PÅ ØNSKELISTEN

O.M.G! Denne jakken fra Zara som snart kommer i butikk er helt fantastisk! Jeg håper den er like fin i virkeligheten som på bildet, jeg vil ha...

16.06.2012

ELIN KLING FOR GUESS

Sjekk ut denne filmen, og du får garantert lyst på et plagg eller to fra denne kolleksjonen som kommer i august. 

RAIN OUTFIT

Jeg er så fornøyd med regnfrakken jeg fant på Gina Tricot til kun 200 kr for noen uker siden. Den er perfekt til mine favorittgummistøvler fra Chanel, nå er det ut på tur i regnet. Ha en fin lørdag alle sammen<3

14.06.2012

BRYAN FERRY VERNISSAGE PÅ TJUVHOLMEN



I går var jeg på åpningen av Bryan Ferry- utstillingen på The Apartment Gallery på Tjuvholmen. En fantastisk utstilling, med bilder knyttet opp mot hans album og musikkkarriere fra 70 tallet og frem til i dag.
Utstillingen varer frem til 25. juni.

ONSDAGENS OUTFIT

I går var jeg på en utrolig hyggelig middag med min kjære og et vennepar, i tillegg til åpning av en kunstutsilling på Tjuvholmen. Jeg prøvde meg på en wetlook for kvelden. Jeg var super fornøyd i starten, men det var utrolig vanskelig å holde det slik. Si i fra om du har noen gode tips:)
Jakke og kjole; Zara/ sko; BCBG/ veske; YSL/ armbånd; Mono & me

12.06.2012

LAG DITT EGET ARMBÅND AV MUTTERE

braided-bracelet5
Mitt nye prosjekt som skal gjennomføres innen kort tid, er å lage et slikt armbånd av muttere og tau. Litt uvant å bruke verktøy for å lage smykker, men det ser super fint ut så gleder meg veldig til å prøve.
braided-bracelet7
Det eneste du trenger er 3 remser med hyssing/tråd og 18 små messing muttere. Du kan også bruke farget tråd om du ønsker det.
Så gjør du slik som bildene viser:
braided-bracelet1
1. Knyt sammen de tre remsene med hyssing, la det være igjen litt hyssing på enden.
2. Start å flette
3. Når du har kommet ca 3 cm starter du å flette inn mutterne
4. Før du fletter den venstre tråden over den mittre tråden, trer du på en mutter.
braided-bracelet2
5. Hold mutteren på plass når du trer på en ny.  
6. Før du fletter over det høyre tråden til midten, trer du på en ny mutter.
7. Igjen hold mutteren stramt, slik at det blir stramt og fint hele veien, gjenta flettingen.
braided-bracelet3
9, 10 og 11. Gjenta prosessen helt til siste mutter.
12. Flett resten av tauet sammen ca 3 cm og knyt igjen

Vips så har du et super fint armbånd laget av rester fra verktøykassen;) Super fint å mikse med sølv, strass og andre mer fine materialer. Armbåndet bør gå 2 til 3 ganger rundt ditt håndledd. Lykke til, jeg gleder meg til å prøve.
braided-bracelet6
Bilder lånt fra this is glamourous