27.08.2012

ON MY WISHLIST

Jeg drømmer om en ny veske, og denne typen fra Celine har jeg siklet på en stund. Elsker fargekombinasjonen på denne jeg fant i København for noen uker siden, mørk blå, vinrød og oliven.

4 DAGER IGJEN

Som jeg har sagt tidligere så er det begrenset tid til blogging om dagen, med åpning av butikk og innsalg går dagen litt fra meg. Men nå er det kun 4 dager igjen til Ganni Hegdehaugsveien åpner, på fredag kl 10 åpner vi dørene og det blir så gøy. 
Håper vi sees der.

19.08.2012

THAT DRESS

Det er så utrolig mye fint på Zara om dagen, og denne kjolen er ikke et unntak. Den er bare helt fantastisk og jeg håper den er å finne på Zara nå. Jeg skal på Kon-Tiki premieren på torsdag og da hadde den vært perfekt. 

15.08.2012

OFW åpning

På mandag var det åpning av fashion week i Oslo, hvor jeg viste 3 antrekk fra Colina, et hver fra Hofmann, Ganni og Nina Jarebrink. Antrekkene ser du under. Her er jeg sammen med min fine venninne Marte.
Bildet lånt fra Costume.no
Hofmann Copenhagen
Ganni
Nina Jarebrink

LAKKBAR

I går fikk jeg endelig testet ut lakkbar som ligger på Steen og Strøm i Oslo, de tar drop inn timer og gjør ikke behandlinger lengre enn 1 halvtime. Jeg tok på gelelakk som skal holde i 2 uker, helt perfekt nå med mine hektiske dager og konstant avskallet neglelakk.

CLASSIC SHIRT

En ny favoritt er denne armløse skjorten fra Ganni, elsker at snippene er så små. 

Skjørt; Ganni/ Skjorte; Ganni/ Armånd; håndlagde, kommer i Ganni butikken

14.08.2012

SNAPSHOTS FRA KØBENHAVN

Sist uke var det København Fasion week, og jeg var dere hele uken for å jobbe og møte mange fine kunder. Under får du en liten smakebit på hva min uke gikk ut på + en liten sneakpeak på våren 2013.
Ganni vant sølvtråden av danske Alt for damene og hadde i forbindelse med det en super fin visning. 
Digger denne silkeskjorten
Hofmann sin fantastiske stand på Gallery.
 Fineste Caroline fra Elle var innom og la sin elsk på Hofmann.
Nina hadde tidenes fineste stand på Vision, med drinker som matchet kolleksjonens farger. 

10.08.2012

GANNI visning ss13


Jeg er i København på fashion week, og Ganni har i år vunnet sølvtråden. En stor pris her i Danmark gitt ut av bladet Alt for damene. I forbindelse med dette hadde de en super bra visning, du kan se her. 

08.08.2012

LOVE FOR MY SKIN

For en stund siden skiftet jeg ut alle mine hudpleieprodukter til det danske merket Tromborg, og jeg har blitt helt frelst. Produktene deres er spesielt tilpasset den skandinaviske huden og de bruker kun rene og naturlige ingredienser, les mer her. Jeg har også deres body scrub som du bør prøve, helt fantastisk. 

07.08.2012

CUBUS VS BALMAIN

 Det er ikke vanskelig å se hvor Cubus har fått inspirasjonen til sin høst kolleksjon fra. Jeg elsker looken til Balmain på bildet over og må si jeg er ganske så glad Cubus kommer med en versjon av buksen. For Balmain kommer dessverre aldri til å passe inn i mitt budsjett! Buksen tror jeg kommer i butikk en av de nærmeste dagene.

05.08.2012

DAGENS

Skjørt; Ganni/ t-skjorte; Hofmann Copenhagen/ smykke; Zara/ veske; Celine

NEW IN; ZARA NECKLACE

 Jeg fant dette fine smykket på Zara i dag, elsker store smykker og dette gleder jeg meg til å bruke til et litt mer laidback antrekk. Kanskje en oversized hvit t-skjorte, eller en college genser. 

03.08.2012

WORK...

Jeg har startet innsalget av vår kolleksjonene og har allerede hatt besøk av så mange fine kunder. 
Denne perioden er min travleste men den absolutt morsomste. 
 I går var den super fine butikken FineTing på byporten her som får Ganni i butikk i januar, sjekk deres blogg her.
Måtte forresten låne denne genseren fra Hofmann sin vår 13 kolleksjon, jeg må bare si; opp for Hofmann Copenhagen!!

01.08.2012

DAGENS PEPLUM

Jakke; Wilfred/ skjørt; Ganni/ topp; H&M/ pumps; Isabel Marant/ veske; Mulberry/ Armånd; kommer i Ganni butikken i Oslo

I MISS VACATION

Å jeg savner ferie og Hvar! 
Føler allerede det er super lenge siden vi var på ferie! Ble derfor nødt til å sette meg ned med bilder for ikke å glemme varmen og følelse av ferie:)