17.12.2012

UT PÅ JULELUNSJ

I går var jeg på julelunsj med hele familien på Grand Cafe, det var første gang og det skal bli en tradisjon. Så utrolig hyggelig, med live jazzmusikk og masse god mat. 

Jakke; vintagepels/ skjørt; Zara/ sko; Ganni/ veske; Chanel

MITT JULETRE

Jeg er kanskje litt over gjennomsnittet glad i julen så det første jeg gjorde når jeg kom hjem fra ferie var å sette på julemusikken og pynte juletreet. Nå er det bare å nyte førjulsdagene for de går så fort, jeg skal prøve å gjøre noe litt ekstra hyggelig hver dag. 

09.12.2012

STRIPES

Jeg blir aldri lei striper og jeg elsker denne nye genseren jeg fant på Zara i New York.
Genser; Zara/ skjørt; Artzia

WHEN IN NEW YORK

Om du skal til New York bør du prøve ut Ye Waverly Inn i Meatpacking. Det er nesten umuilg å se at det er en restaurant på utsiden og inngangsdøren er like vanskelig å finne. Men når man først kommer inn er det verdens hyggeligste restaurant, gøy å finne sånne små gjemte skatter. Skal du dit bør du prøve å være litt tidlig ute for sikre deg et bord. 

04.12.2012

OUT FOR DINNER IN NEW YORK

Vi kom til New York på onsdag og dagene har gått så alt for fort, vi skal hjem allerede i morgen. Lover å dele litt fra dagene her litt senere, om du vil kan du også følge meg på instagram på @anettringstad_colinaagency hvor jeg oppdaterer litt hver dag. I går var vi ute å spiste på Buddakan i meatpacking som absolutt er verdt et besøk om du er i New York. 

Kjole; Aritzia/ pumps; Gucci/ øredobber; kommer på Ganni butikken i Oslo.