24.03.2013

LØRDAGENS OUTFIT

T-skjorte; Ganni/ jakke; Ganni/ bukser; H&M/ smykke; Dogeared/ sneakers; Isabel Marant

22.03.2013

MINI RODINI

Da jeg får en jente om noen få uker har jeg blitt litt bedre kjent med hva som finnes av barneklær på markedet. Et av mine favorittmerker er det svenske barnemerket mini rodini. Jeg forelsket meg helt i denne termodressen fra kolleksjonen som jeg fant hos Berthas Odebarn i Bergen, gleder meg til lille nurket skal krabbe rundt i denne om et halvtårstid.
Om du vil sjekke ut merket kan du gjøre det her.

21.03.2013

NYE SMYKKEFAVORITTER

I dag fikk vi inn de fineste smykkene på Ganni butikken. En av mine favoritter er øredobbene under, så fine til solbrun hud til sommeren. Armbåndene på bildet under er heller ikke så aller verst:)

09.03.2013

FRIDAY PALM LEAVES

Det er en utfordring å kle seg når man er høygravid, ble derfor super glad når jeg endelig fikk disse buksene fra Ganni med god strikk i livet. 
Bukser; Ganni/ jakke; Ganni/ sko; Isabel Marant/ Veske; Stella McCartney

05.03.2013

NEW IN; Isabel Marant sneakers

Jeg elsker mine sorte sneakers fra Isabel Marant, jeg har rett og slett snart brukt de opp! Disse ble derfor nødt til å bli med meg hjem fra København for en tid tilbake. Nå som jeg snart skal bli mor tenker jeg at de også er de perfekte trillesko!!;) 

VAREPRØVESALG

I morgen braker det løs med vareprøvesalg i vår showroom, vi selger ut alle vårens vareprøver fra Ganni og Hofmann + interiør fra by nord og ferm LIVING. Vi sees i morgen;)